Wil jij een keer kennismaken met het Keistad Fotocollectief en zelf ervaren wat wij zoal doen? Loop dan eens binnen bij onze open dag op zaterdag 2 maart op onze mooie locatie in het O.L.V. Ter Eemklooster.

Van 10.00 tot 16.00 zijn wij aanwezig en zullen met verschillende shoots bezig zijn waaronder modellen en producten. Kijk mee, stel gerust vragen en neem vooral ook je camera mee om zelf een paar mooie foto’s te maken. 

Wij zijn een gezellige groep van fotografen, die naast het samen hebben van een studio ook samen veel organiseren. Denk hierbij aan thema-avonden, waarbij we elkaar veel leren, verschillende fotografie-uitstapjes, het geven van workhops en nog veel meer.

Natuurlijk kun je die dag ook terecht voor vragen over Photoshop/Lightroom, specifieke vragen over jouw camera of fotografie-technieken, informatie krijgen over onze workshops,  gratis een profiel-foto laten maken of gewoon een praatje maken met één van onze fotografen. Want over fotografie praten, daar krijgen we natuurlijk nooit genoeg van!

Wij zijn nog steeds op zoek naar leuke, enthousiaste fotografen die zich bij ons aan willen sluiten. Daarom ook een leuke actie: besluit je op 2 maart om voor tenminste 1 jaar lid te worden van het Collectief ben je direct welkom en krijg je de eerste maand lidmaatschap gratis!

Graag verwelkomen we je op zaterdag 2 maart tussen 10.00 en 16.00 in onze studio!

Het adres:

O.L.V. Ter Eemklooster

Daam Fockemalaan 22

Amersfoort

Facebook Comments