Stil leven fruit

Open dag was een succes

De Open Dag die het keistad Collectief afgelopen februari georganiseerd had was heel erg leuk en de moeite waard. Een aantal leden en bezoekers hebben mooie plaatjes gemaakt van vooral bloemen en fruit.

Op deze dag was het min of meer de bedoeling dat men zelf kon experimenteren met allerlei opstellingen. Licht en begeleiding waren aanwezig het enige wat de fotografen hoefden te doen was opstellen en klikken. Dat werd vollop gedaan. Er zou ook nog aandacht besteed worden aan het bewerken in Lightroom of Photoshop maar het was dermate druk dat dat er niet meer van gekomen is.

Zoals je aan de gebruikte foto kunt zien is er gebruik gemaakt van gangbare kleuren schema’s. Donkergrijs en zwart in combinatie met diep rood en oranje. We zijn er achter gekomen dat dat voor bepaalde categorie stillevens een gouden combi is. Als collectief hopen we dit in de toekomst vaker te doen, het geeft onmiddelijk mooie resultaten en is relatief simpel om te doen. We hopen je dan ook weer te kunnen begroeten. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij het Keistad Foto Collectief? Neem gerust -en uiteraard vrijblijvend- contact op, vinden we leuk!

Groet, het Collectief

Facebook Comments