Dansfotograaf Portretfotograaf Evenementenfotograaf Architectuurfotograaf Profielfoto's

Kok van der Meij is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Fotograferen is buiten de kaders kijken en denken.

Hij richtte het Keistad Foto Collectief op in 2014 en vestigde zich op meerdere locaties in Amersfoort. Uiteindelijk heeft het Keistad Foto Collectief een vaste stek gevonden in het O.L.V. Klooster ter Eem aan de Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort, waar hij een studio/workshop ruimte heeft.

Dansfotograaf, Amersfoort, Utrecht, Landelijk Dansfotograaf, Amersfoort, Utrecht, Landelijk  Dansfotograaf Amersfoort Utrecht Landelijk

Zijn specialisatie ligt bij dansfotografie, concertfotografie, evenementenfotografie, studiofotografie en portretfotografie. Ieder moment is een uitdaging voor Kok om iets nieuws te ontdekken in de fotografie.

Met die ervaring kan hij zich met recht trainer van Sony camera’s noemen en door zijn jarenlange ervaring deskundige in de fotografie. Een gedreven trainer die beginnende fotografen helpt betere foto’s te maken door meerdere inzichten.

Concertfotograaf Amersfoort, Utrecht, Landelijk, NederlandConcertfotograaf Amersfoort, Utrecht, Landelijk, nederlandConcertfotograaf Amersfoort, Utrecht, LandelijkConcertfotograaf, Amersfoort, Utrecht, Landelijk

Achtergrond

Hij ziet het als een missie om fotografen op weg te helpen naar het maken van betere foto’s, waarbij er meerdere  technieken worden besproken en er gelegenheid is om te oefenen in de studioruimte.

Fotografen die vertellen hoe ze zijn in hun vak, komen tot hun recht als ze meer weten over hun camera en de technieken beheersen.

Daarmee komen deze bevlogen fotografen nog meer toe aan de kern van de fotografie.

Deze missie en de manier waarop hij die wil vormgeven is het gevolg van zijn ontwikkeling sinds hij fotografeert en dat is lang.

Kennis maken?

Klik op de link voor het stellen van vragen of bel me op nr: 0657215658.

naar de site van Kok van der Meij

Facebook Comments