Ik ben een freelance fotograaf die zowel vrij als in opdracht werkt. Ik ben mensgericht, open en betrokken. Dat zie je terug in mijn foto’s. Ik weet op natuurlijke wijze vertrouwen te wekken, waardoor mensen zich op hun gemak voelen als ik in de buurt ben met mijn camera.

Graag laat ik me verrassen door de composities van het leven. Mensen + plaatsen = miljoenen verschillende momenten, situaties, gebeurtenissen en emoties. En dan op het juiste moment een boeiend moment pakken en vastleggen.

Ik fotografeer al vele jaren. Als autodidact heb ik me bekwaamd in de analoge doka, met diverse cursussen, workshops en door samenwerking met andere fotografen. En ik wil mezelf blijven ontwikkelen. En dat doe ik graag met Keistad fotocollectief.

Sinds 2006 werk ik als freelance fotograaf onder de naam PhotoA. Naast opdrachten voor bedrijven, organisaties en particulieren werk ik ook als huisfotograaf van Theatergroep Troost (Amsterdam) en van het Comedyhuis (Utrecht). Mijn expertises zijn portret, theater-, straat- en reisfotografie.

Ik ben te vinden en bereiken op/via:

Facebook Comments