Over het collectief.

Het Keistad Foto Collectief is een stichting van enthousiaste fotografen. Dit zijn fotografen met verschillende niveaus, interesses en skills. Van beginner tot (semi-) professional. Van portret fotograaf tot landschap specialist. Het foto collectief beheert een gezamenlijke fotostudio die gevestigd is in het voormalige klooster/internaat Onze Lieve Vrouw Ter Eem. De studio is een grote ruimte die bestaat uit een fotostudio en een workshop ruimte die van alle gemakken voorzien is.

Binnen het collectief heerst een rustige ontspannen sfeer maar ook één waarin men als het moet de handen uit de mouwen kan steken. Men laat elkaar vrij in ieders eigen expertise en interesses. Er is genoeg ruimte om van elkaar te leren, het collectief organiseert met enige regelmaat kennis- en thema-avonden. Sommige leden van het collectief geven ook daadwerkelijk workshops. Ook verzorgt het foto collectief een paar keer per jaar een expositie of doet men mee met regionale exposities. Wat, waar en hoe hangt van het thema af.

Studio.

De studio is waar wij werken en exposeren. Er worden workshops gegeven, ook door ‘externen’. Voor een actueel overzicht is er op de site een overzicht, of u schrijft zich in voor de nieuwsbrief. Wij zijn erg content met onze werkplek. Zowel de workshopruimte als de studio kunnen we uitlenen aan andere fotografen. Wil je hier informatie over hebben, stuur dan een email aan info@keistadfotocollectief.nl.

 

Workshops/cursusssen.

De volgende workshops worden met enige regelmaat gegeven;

  • Basis fotografie
  • Leer je camera kennen
  • Portret
  • Strobisme, hoe gebruik ik mijn reportage-flitser
  • Lightroom
  • Photoshop basis
  • Geavanceerd photoshoppen

Verder organiseren wij af en toe Open Studio, je kunt binnenlopen en allerlei uiteenlopende vragen stellen. Zeker de moeite als je er af en toe niet helemaal uitkomt met de richting die je uit wilt. Hou de nieuwsbrief en de site in de gaten!

Facebook Comments